Saturday, May 5, 2012

Suomiöverit - Finland overdose

I will make a small exception and write this post mostly in Finnish even though it's short. I was browsing some oldies songs from my childhood. Even the worst songs have something in them. Kitch, here we come!

Ja siis kaikki lähti siitä, kun kuulin tänään Yle-X:ltä Nylon beatin eli Naikkareiden "Seksi vie ja taksi tuo" -kappaleen ja sitä kautta jämähdin kuuntelemaan muita 80- ja 90- luvun suomihittejä. Päätin että no mikäs sitten, vedetään kunnolla nostalgiset suomiöverit!

Alotetaan sitten Naikkareilla! Video on vanha, mutta jos haluat kuunnella version, jossa on parempi ääni tsekkaa tämä: http://www.youtube.com/watch?v=mKK32ZB12bA Mitkä tanssimuuvit!

Nylon beat - "Rakastuin mä luuseriin"Nylon Beat - "Viimeinen"Nylon Beat - "Satasen Laina"

Ja mielenkiintoinen yhdistelmä Oliver ja kumppaneita "Seksi vie ja taksi tuo" -kappaleen siivettämänä!


Nylon Beatin tyylit:


ja...


Nylon Beat - "Teflon love"

Ja jatketaan ihan yhtä legendaarisella linjalla; Aikakone - "Odota"Aikakone - "Alla vaahterapuun"Vicky Rosti - "Sata salamaa (Finland Eurovision 1987)"Miljoonasade - "506 ikkunaa"Miljoonasade - "Tulkoon rakkaus"Zen café - "Todella kaunis"


Pienenä tuli kuunneltua paljon Leevi and the Leavingsin "Haitaribussi" kasettia, ihan legendaarinen, vaikka ei ymmärtänyt juuri mitään sanoista vielä silloin!

Leevi and the leavings - "Pohjois-Karjala"Leevi and the leavings - "Poika nimeltä Päivi""Teen sulle temput ja paskannan porealtaaseen!"

Leevi and the leavings - "Tikapuut taivaaseen"Movetron - "Romeo ja Julia"
Neljä Ruusua - "Luotsivene"


Neljä ruusua - "Juppihippipunkkari"
Neljä ruusua - "Tie ajatuksiin"
Suurlähettiläät - "Kun tänään lähden"


Haluan lopettaa tällä ihan legendaarisella kappaleella!

Ismo Alanko - "Extaasiin"

No comments:

Post a Comment